Droomhuis & emigreren

Jouw droomhuis!


Jouw ogen in Portugal om jouw droomhuis te vinden

Je droomhuis in Portugal

Je bent op zoek naar jouw nieuwe woning in Portugal. Een huis om je vakanties door te brengen. Wellicht heb je plannen om te emigreren naar Portugal en ben je op zoek naar jouw nieuwe thuis. Je zoekt het internet af bij makelaars en particulieren en de meest mooie huizen komen aan je ogen voorbij. Echter soms zijn foto’s mooier dan de werkelijkheid of kunnen foto’s juist de werkelijkheid niet benaderen. Het liefst wil je alles met eigen ogen zien.

Je wilt de uitverkoren huizen zo snel mogelijk bezichtigen en kijken of ze in werkelijkheid net zo mooi zijn als op de foto’s. Voldoet jouw droomhuis van internet inderdaad aan je wensen en verwachtingen. Dit kan je alleen maar te weten komen door een live-bezichtiging. Je wilt jouw toekomstige huis zien met jouw ogen in Portugal.


Helaas kan je niet altijd meteen naar Portugal komen om dit zelf te doen. Portugalore doet voor jou de eerste bezichtiging en treedt op als jouw ogen in Portugal. We stellen jouw vragen aan de eigenaar/makelaar ter plekke en bekijken de staat van het huis. Maken uiteraard ook een heleboel foto’s en video’s om jou een zo goed mogelijk beeld te geven. Neem voor meer informatie en de werkwijze gerust contact met ons op

Emigreren naar Portugal

Als je gaat emigreren komen daar tal van zaken bij om de hoek kijken. Ook binnen Europa. Je moet je inschrijven in Portugal en uitschrijven uit Nederland. Je hebt een fiscaalnummer, een bankrekening en inschrijving bij het gezondheidscentrum nodig. Wellicht wil je als zelfstandige aan de gang of wil je je auto invoeren vanuit Nederland. Wanneer doe je wat en hoe doe je dat? Portugalore geeft advies toegespitst op jouw situatie, maakt een ’emigratieplanning’ en begeleid het gehele proces. Daar waar uitgebreidere expertise nodig is werken wij samen met gespecialiseerde adviesbureaus.