Zoals ook op de “Over Mij” pagina te lezen is bestaat Portugalore eigenlijk uit 3 pijlers! Pijlers die met elkaar verweven kunnen zijn maar ook op zichzelf staand zijn. Het maakt dat Portugalore een creatief en bruisend bedrijf is. Portugalore is een eenmanszaak en dit geldt zeker voor de pijlers webdesign en Alojamento Local. Echter de derde pijler doe ik, José, samen met mijn echtgenoot.

Pijler 1: webdesign & seo optimalisatie

portugalore webdesign en optimalisatie

Webdesign geboren uit ‘het willen weten’ hoe dingen werken. Het waarom en hoe willen weten. Toen in de jaren tachtig de eerste computer zijn intrede deed op mijn werk bij een accountantskantoor stond ik ook vooraan. De passie voor creëren gecombineerd met de interesse in het internet. Hoe komt een website tot stand én hoe kan ik dat maken?

Een website is datgene wat jezelf in de hand hebt op het web. Bij social media en allerlei (webshop) platformen ben jij afhankelijk van het bestaansrecht van dat platform. Je website heb je volledig zelf in de hand. Deze wetenschap gecombineerd met mijn marketing en acquisitie ervaring zorgen ervoor dat ik streef naar goed rankende websites. Websites die er niet alleen mooi uitzien maar het ook goed doen in de zoekmachines.

Pijler 2: Alojamento Local

Portugalore alojamento local

Voor onze eigen emigratie op zoek naar informatie over alojamento local. Wij waren voornemens een Bed and Breakfast te starten in Portugal maar aan goede en vooral bijgewerkte informatie in het Nederlands ontbrak het.

Ik heb mij vastgebeten in de materie. Er blijkt veel bij te komen kijken en dan is er ook de taalbarrière. Door scholing, veel lezen, internet afspeuren maar ook door samenwerken kan ik mij nu de Nederlandstalige expert Alojamento Local noemen. Zo werk ik samen met Portugese belangenverenigingen voor Alojamento Local maar ook met de vakgroep voor AL, de Alep. Alsook met het Turismo de Portugal en andere instanties.

Pijler 3: Emigratie naar Portugal

Portugalore emigratie emigreren naar Portugal

Bij een emigratie komt veel kijken. Ook als dit binnen de EU is merkten wij tijdens onze eigen zoektocht op internet. Niet alleen moeten er zaken geregeld worden in het nieuwe woonland. Ook in Nederland valt er veel te regelen en rekening mee te houden als je gaat emigreren.

Net als bij de vraagstukken aangaande een alojamento local merkten wij dat ook over de praktische zaken weinig te vinden was. Overal was wel iets te vinden maar niet voldoende of te algemeen. Dit moet anders kunnen. We zijn er nog lang niet maar zijn er wel mee aan het werk. Overzichtelijk alles onder één dak voor praktische vragen en oplossingen bij emigratie vanuit Nederland naar Portugal.

Tot slot over Portugalore en haar pijlers

Ik krijg weleens de vraag moet je je niet richten op slechts één pijler. Ik heb hier ook serieus over nagedacht. Echter veelal vallen deze pijlers ook samen. De kracht van Portugalore zit in het totaalplaatje. Juist waar ook elke pijler afzonderlijk op gericht is: webdesign, alojamento local en emigratie.

Emigreren naar Portugal en daar een alojamento local beginnen? Wil je voor jouw accommodatie ook een mooie website middels webdesign & SEO optimalisatie? Kies dan voor Portugalore voor webdesign & Alojamento local & emigratie advies! Met haar 3 pijlers alles onder één dak!