Vraag een gratis adviesgesprek

Telefonische afspraak maken Portugalore voor een gratis adviesgesprek

Heb je een mooie website maar leidt die niet tot voldoende klanten? Wil je  SEO advies  of advies voor meer conversie en/of AVG voor je website?

Heb je onlangs het E-book Alojamento Local aangeschaft en heb je nog vragen hierover? Ga je emigreren naar Portugal en heb je vragen over belastingen, ziektekosten of iets anders? Een gratis gesprek duurt maximaal 30 minuten!

Vraag hier dan je gratis adviesgesprek aan. 

Hoe werkt het? Jij geeft in het onderstaande formulier jouw voorkeursmoment in de week aan. Op basis daarvan doe ik een voorstel voor 2 of 3 mogelijke tijdstippen. Ik probeer het gesprek uiterlijk binnen 5 werkdagen te plannen. Het gesprek vindt doorgaans plaats via ZOOM en soms telefonisch. Je kan ook zelf direct in mijn agenda een afspraak inplannen. Wel zo makkelijk! Je krijgt dan direct een bevestiging en een unieke zoom link. Adviesgesprekken op locatie, zowel bij mij op kantoor als elders, zijn altijd tegen mijn geldende uurtarief!

Let op: Indien je wilt dat ik van te voren documenten bestudeer dan is dit niet gratis.

Online spreekuur

Tijdens het online spreekuur kan iedere deelnemer vrij vragen stellen aan mij én aan de andere deelnemers. Op deze manier leer je ook van ervaringen en tips van anderen.

Deelnemen aan het online spreekuur

Je kan zonder aanmelding deelnemen aan het online spreekuur door het volgen van de link: https://portugalore.com/zoom

Je kan inloggen vanaf ca. 5 minuten van te voren. Ik wacht maximaal 15 minuten na aanvangstijd op deelnemers.

De komende data zijn:

  • Momenteel zijn er geen data gepland. Houd ook Facebook in de gaten voor nieuwe data.

Let op: het online spreekuur is uitsluitend voor onderwerpen over Alojamento Local en emigratie naar Portugal. Voor een adviesgesprek over webdesign en SEO kan je het formulier invullen voor een één op één gesprek.

Vraag een adviesgesprek aan

Let op: Indien je niet aanwezig bent op het door jou ingeplande tijdstip sluit ik na maximaal 10 minuten het zoomgesprek.