Één van de verplichting voor Alojamento locals én ook andere verhuuraccommodaties in Portugal is het hebben van een informatie-boek in 4 talen.

Het informatie-boek moet aangeboden worden in het Portugees én ook in het Engels. De beide andere talen zijn vrij in te vullen. Portugalore heeft gekozen voor het Nederlands en het Frans als derde en vierde taal.

Informatieboek in 4 talen

Inhoud informatieboek

In het informatie-boek zijn een aantal zaken zoals alarmnummers alvast voor u ingevuld. Voor alle accommodatie afhankelijke informatie is voldoende ruimte vrijgelaten om dit handmatig in te vullen.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dat u het informatie-boek compleet ingevuld ontvangt. Hiertoe dient u zelf, na de bestelling alle benodigde informatie ( in alle 4 de talen) aan te leveren aan Portugalore. Het E-book leveren wij in PDF formaat, liggend. U kunt deze vervolgens zelf uitprinten, verder invullen en inbinden.

Prijzen: Informatie-boek in 4 talen – niet ingevuld € 4,95 | Informatieboek in 4 talen ingevuld met eigen informatie € 29,95

  Controleer je emailadres goed. Na ontvangst van de betaling krijg je het E-book per mail toegestuurd. Controleer derhalve ook je spam box. De betaalgegevens vind je in de bevestigingsemail van dit bestelformulier. Indien je een Hotmail account hebt komt de mail wellicht niet aan. Indien je geen bevestigingsemail hebt ontvangen stuur dan even een email naar adviesportugal@gmail.com. Wij sturen u de gegevens én de bevestigingsemail alsnog toe.

  Ik wil graag onderstaande producten bestellen: (klik product aan)

  Vul hier je kortingscode in

  Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

  Wij willen graag zeker weten dat je geen robot bent. Beantwoord daarom deze som:

  Liever het informatie-boek in hardcover aanschaffen? Dat kan in de talen Portugees – Spaans – Frans en Engels via Alesclarecimentos . Meer informatie over dit boekje kan je ook opvragen via ons Contactformulier