Één van de verplichting voor Alojamento locals én ook andere verhuuraccommodaties in Portugal is het hebben van een informatie-boek in 4 talen.

Het informatie-boek moet aangeboden worden in het Portugees én ook in het Engels. De beide andere talen zijn vrij in te vullen. Portugalore heeft gekozen voor het Nederlands en het Frans als derde en vierde taal.


Informatieboek in 4 talen

Inhoud informatieboek

In het informatie-boek zijn een aantal zaken zoals alarmnummers alvast voor u ingevuld. Voor alle accommodatie afhankelijke informatie is voldoende ruimte vrijgelaten om dit handmatig in te vullen.

Tegen een meerprijs is het ook mogelijk dat u het informatie-boek compleet ingevuld ontvangt. Hiertoe dient u zelf, na de bestelling alle benodigde informatie ( in alle 4 de talen) aan te leveren aan Portugalore. Het E-book leveren wij in PDF formaat, liggend. U kunt deze vervolgens zelf uitprinten, verder invullen en inbinden.

Prijzen: Informatie-boek in 4 talen – niet ingevuld € 4,95 | Informatieboek in 4 talen ingevuld met eigen informatie € 29,95

Aanvraag E-book informatieboek 4 talen

  • Vul alle velden duidelijk in. Controleer je emailadres goed. Na ontvangst van de betaling krijg je het E-book per mail toegestuurd. Controleer derhalve ook je spam box. Indien je een Hotmail account hebt komt de mail wellicht niet aan. Indien je geen bevestigingsemail hebt ontvangen stuur dan even een email naar info@portugalore.com Wij sturen u de gegevens én de bevestigingsemail alsnog toe.
  • Vul hier voor de facturatie je BTW nummer of Fiscaal nummer in
  • Geef hier zo duidelijk mogelijk weer wat de problemen en/of wijzigingen zijn.
  • Betaalgegevens worden in de bevestigingsmail toegestuurd. Met het versturen van dit formulier ben je akkoord met de bestelling en de daaruit voorvloeiende betalingsverplichting.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever het informatie-boek in hardcover aanschaffen? Dat kan in de talen Portugees – Spaans – Frans en Engels via Alesclarecimentos . Meer informatie over dit boekje kan je ook opvragen via ons Contactformulier