Mozaiek webinar Portugalore bouwstenen webdesign

Starters website

€ 895,00

Een website voor starters

Je bent begonnen! Jouw eigen bedrijf is een feit! Gefeliciteerd. Je hebt al een aantal belangrijke stappen genomen. Je hebt een bedrijfsplan, je bent ingeschreven als ondernemer. Er zijn producten ingekocht of je hebt je diensten uitgewerkt. Jij bent er klaar voor. Het ontbreekt je nog maar aan één ding: klanten!

Een website voor ondernemers

Je bent actief op social media maar dat is vluchtig en mensen kunnen het niet rustig eens nalezen. Je wilt meer van jezelf en jouw diensten en producten laten zien. Overzichtelijk bij elkaar. Kortom je wilt een digitale flyer, een digitaal visitekaartje en een digitale catalogus in één: een website!

Een plek op het internet waar jij kan laten zien wie je bent en wat je doet. Voor wie je dat doet en wat jij te bieden hebt. Het moet niet alleen mooi zijn maar ook goed vindbaar in de zoekmachines. Belangrijker nog jouw bezoekers moeten ook jouw klanten worden! Kortom jij wilt een aantrekkelijke website, een WordPress website waar jij als starter mee voor de dag kan komen.

Kies jij voor jouw bedrijf? Kies dan voor een website voor starters in een hedendaags design, technisch geheel SEO geoptimaliseerd en voldoend aan de AVG wet- en regelgeving.

Aantrekkelijke WordPress website voor starters

Je hebt weleens gehoord dat een WordPress website maken maar ook het onderhouden niet zo makkelijk is. Daarom maak ik de website helemaal voor jou zodat deze niet alleen aantrekkelijk is maar ook technisch goed functioneert. Een snelle website waarop men makkelijk kan navigeren en snel vindt wat men zoekt. Een website die aantrekkelijk is maar ook leidt tot klanten.

Jij krijgt voor de oplevering van de website een uitgebreide uitleg via zoom zodat je goed kan zien hoe alles werkt en opgebouwd is. Natuurlijk krijg je hier een opname van en krijg je ook nog enkele handouts om alles rustig na te lezen en terug te kijken.

Een website voor starters

Wat krijg je bij deze aanbieding allemaal bij je website? 
Wordpress website voor starters door Portugalore

Technische details website voor starters

 • Het Avada thema met Fusion Builder krijg je life time erbij. Ter waarde van € 72,00
 • Jaarlang gratis RankMath Pro, dé SEO plugin voor een betere vindbaarheid van jouw website ter waarde van € 72,00
 • Je kan elke domeinnaam kiezen die je wilt
 • Professioneel email adres behorende bij domeinnaam
 • 1 jaar gratis update’s van je thema en plugins en technisch onderhoud van je website. Ter waarde van € 250,00
 • Volledig uit te breiden met meer pagina’s, blogberichten, foto’s, video’s, webshop, SEO optimalisatie.
 • Alles wordt vastgelegd in een contract tussen jou en mij zodat er geen onduidelijkheden zijn. Lees ook de algemene voorwaarden.

Website voor starters

 • Ja ik wil een website voor starters!

  Laat hier dan je gegevens achter zodat ik snel contact met je kan opnemen om jouw website te realiseren
 • Geef hier zo duidelijk mogelijk weer wat de problemen en/of wijzigingen zijn.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 • Wanneer is mijn website klaar?

  Afhankelijk van de drukte duurt het 3 tot 5 weken na het aanleveren van de materialen én de ontvangst van de aanbetaling.

 • Ben ik direct vindbaar in de zoekmachines

  Nee. De website voor starters wordt opgeleverd zonder SEO optimalisatie. Dit kan je wel als meerwerk laten uitvoeren. De technische SEO optimalisatie is overigens wel inbegrepen in de prijs.

 • Moet ik alles vooruit betalen?

  Nee geheel volgens de algemene voorwaarden betaal je 30% aan plus de kosten voor domeinregistratie, hostingpakket en aanschaf van het thema. Je betaald derhalve € 330,00 aan.

 • Kan ik meekijken met de te bouwen website?

  Halverwege de bouw van de website voor starters krijg je van mij een login om mee te kunnen kijken naar de vordering. Je krijgt dan eenmalig de mogelijkheid tot het doorgeven van wijzigingen en aanpassingen.

 • Komen er nog extra kosten bij?

  Nee dit hoeft niet hoewel voor een betere technische SEO optimalisatie enkele betaalde plugins wel sterk aan te raden zijn. Denk bijvoorbeeld aan RankMath , Gravity forms en WP-rocket.