Far east hoofdfoto

Website voor accommodaties

Jij hebt een accommodatie voor vakantieverhuur. Deze wil je gaan verhuren maar je wilt geen hoge commissies betalen aan de OTA’s, online travel agencies, als Booking, Airbnb en vele anderen. Kortom je hebt een eigen website nodig om jouw accommodatie onder de aandacht te brengen. Een website waarop men direct de beschikbaarheid kan zien en kan reserveren.

Accommodatie voor vakantieverhuur

Als technisch webdesigner én als eigenaresse van een Bed and Breakfast in Portugal kan ik jou hiermee uitstekend van dienst zijn. Ik ken alle ins en outs van de wereld van verhuur voor vakantie. Zaken als wisselende seizoensprijzen, verschillende prijzen per kamer maar ook het bijplaatsen van een extra bed of een toeslag voor een hond, zijn heel gewoon voor mij.

Ik weet ook als geen ander dat als je begint met vakantieverhuur het budget voor een goed vindbare en tot conversie leidende website niet eindeloos is. Ook komt er zoveel op je af dat je zelf niet veel tijd hebt om in de website te investeren. Er moeten ook nog zoveel andere zaken geregeld worden om aan alle wet- en regelgeving te voldoen. In Portugal zijn er bijvoorbeeld vele regels voor het starten van een Alojamento Local.

website voor vakantieverhuur accommodaties, channelmanager beds24

Start goed met een website voor vakantieverhuur

Start direct vanaf het begin goed en ga uit van je eigen kracht. Stel je niet afhankelijk op van de vele boekingsplatformen die hoge commissies vragen. Een eigen website die goed vindbaar is in de zoekmachines en die meer dan voldoende zogenaamde Call to Action mogelijkheden heeft. Call to Action zijn op makkelijke en logische plekken op jouw website mogelijkheden voor jouw gasten om direct te reserveren of contact met jou op te nemen.

Jij kan je volledig richten op het in gereedheid brengen van je accommodatie voor vakantieverhuur. Zodat jij je eerste gasten kan ontvangen op een plek die hoort bij het vakantiegevoel wat jij wilt bieden. Ik zorg er dan voor dat de gasten jouw accommodatie dan ook weten te vinden. Niet alleen dat zij deze weten te vinden maar dat zij ook willen boeken bij jouw accommodatie.

Website voor jouw accommodatie

Een goed vindbare website op Google én op Bing, een website in meerdere talen én met een goed werkend reserveringssysteem. Een reserveringssysteem dat volledig synchroniseert met de grote én kleinere boekingsplatforms, dus nooit dubbele boekingen met alle ellende van dien. Een dergelijke website is een investering in de toekomst. Daar ben ik mij terdege van bewust. Echter het is een eenmalige investering welke je daarna zelf kan onderhouden en bijhouden. Je krijgt van mij bij oplevering een goede uitleg over jouw website, één op één via Zoom. Daarbij krijg je ook enkele handleidingen zodat je alles ook rustig kan nalezen en nadoen.

Vraag jezelf of het deze investering waard is of dat je liever elke boeking opnieuw ca. 20% aan het boekingsplatform betaald. Ik heb mijn keuze gemaakt en mijn eigen accommodatie genereert ca 85% directe boekingen en slechts 15% via boekingsplatforms.

De weg naar directe boekingen:

Omdat ik ook als geen ander begrijp dat het soms niet haalbaar is om alles in één keer te doen heb ik alles opgedeeld. Zo kan je kiezen wat je wilt met één vast gegeven: de basis website.

De basiswebsite bestaat uit een landingspagina en 5 achterliggende pagina’s. Deze website is voorzien van diverse extra’s voor beveiliging, anti-spam en (SEO) basis optimalisatie, voldoet aan de privacywetgeving én de geldende wetgeving van het betreffende land voor zover mij bekend. De basiswebsite bevat een contactformulier en wordt aangemeld bij Google. Je kan zelf een thema aanleveren of kiezen voor het vrij te stylen Avada Thema.

website vakantieverhuur Casa Traca

Vraag je offerte aan:

Middels onderstaand contactformulier kan je een offerte aanvragen. Tevens kan je alvast berekenen wat de kosten ongeveer zullen zijn. Dit is geheel afhankelijk van alle extra’s die je toevoegt. Het getoonde bedrag is exclusief eventuele kortingen. Dit kan een staffelkorting zijn maar ook een korting omdat jezelf ook aan je website gaat werken. Het aanvragen van de offerte verplicht je tot niets.

Website vakantieverhuur

  • Via onderstaand formulier kan je een globale prijsberekening maken als je van het begin af aan een complete website laat maken voor jouw accommodatie geschikt voor vakantieverhuur. Eventuele kortingen en pakketprijzen zijn in onderstaande berekening niet opgenomen. Het versturen van de aanvraag verplicht je niet tot het verstrekken van de opdracht maar dient puur als indicatie.
  • Op basis van een basis website
    Prijs: 375,00 €
  • Geef hier een toelichting op je vraag. Zoals naam van je accommodatie, vestiginsplaats en land. Vertel meer over je wensen voor de website en boekingssysteem. Waar moeten deze aan voldoen. Stel hier ook je andere vragen.
  • 0,00 €
    Prijzen zijn exclusief IVA
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.