Een spin in het web

Ik ben José, geboren in 1965 en woonachtig sinds 2016 in Portugal. Samen met mijn echtgenoot heb ik een kleinschalige Bed and Breakfast in Arganil. We hebben bewust gekozen om in deze prachtige omgeving te wonen waar nog niet veel massa toerisme is. Natuur en cultuur, landelijk en ook authentiek zijn typerende woorden voor onze woonomgeving. Wij genieten van het hier mogen wonen  en het ontmoeten van de verschillende gasten in de B&B. De B&B is dan ook een heerlijk rustpunt voor vakantiegangers én geeft mij de mogelijkheid om van nog meer dingen te kunnen genieten. Ik ben namelijk een duizendpoot, een spin in een web. Ik hou van organiseren en regelen, maar ook van creatief en scheppend bezig zijn. Hieruit ontstond vorig jaar Rondreizen Portugal, hier geef ik adviezen voor rondreizen door Portugal. Reizen geheel naar de wensen en mogelijkheden van de reizigers samengesteld.

Door de bed and breakfast én door Rondreizen Portugal kwam ik steeds vaker in contact met accommodaties die een betere website wilden. Accommodaties die meer wilde weten over reserverings- en beschikbaarheidskalenders, over channelmanagers. Nog voordat mijn website voor Rondreizen Portugal geboren was kwamen er vragen van collega’s binnen. Één collega wilde een geheel nieuwe website inclusief channelmanager voor zijn nieuw te openen glamping. De andere collega wilde zijn bestaande website in een nieuw jasje gestoken hebben én beter gevonden worden in de zoekmachines. Zo werd ik letterlijk een spin in het web. Een digitale duizendpoot op het web. Hard werken en veel leren verder kan ik met trots zeggen dat ik een mooi en goed product aflever. Een product waar ik achter kan staan.

Ik wil ook graag voor jou je website maken of in een nieuw jasje steken. Mijn specialisatie zijn kleinschalige verhuuraccommodaties maar uiteraard ben je voor alle bedrijfstakken en non-profit organisaties welkom.

Meer lezen over mijn emigratieverhaal: mijn verhaal aan de emigratiecoach