Workshop emigreren van Nederland naar Portugal

Op 6 maart 2023 om 18.00 uur Portugese tijd is de volgende workshop emigreren naar Portugal.

Workshop emigreren naar Portugal 2023

Steeds meer mensen willen Nederland verlaten en kiezen ervoor om te emigreren naar Portugal. Enkele jaren geleden heb ik zelf deze keuze ook gemaakt. Toentertijd liep ik tegen veel dichte deuren aan en werd vaak van het kastje naar de muur gestuurd.

Informatie was lastig te vinden of sprak elkaar tegen. Dit moest anders kunnen besloot ik. Sinds enkele jaren adviseer en begeleid ik mensen die net als ik willen emigreren naar Portugal.

Heb jij ook plannen om (binnenkort) te verhuizen naar Portugal? Dan is deze workshop emigreren naar Portugal voor jou!

Voor wie is deze workshop emigreren naar Portugal?

Als je gaat emigreren naar Portugal krijg je te maken met veel praktische zaken. Het begint al met het vinden van jouw droomhuis. Als je dat hebt gevonden moet je om dit te kunnen kopen of huren een NIF nummer en bankrekening hebben.

Als je dan eenmaal de stap zet om te gaan verhuizen van Nederland naar Portugal krijg je te maken met uitschrijven uit Nederland en inschrijven in Portugal. In welke volgorde doe je wat en wanneer. Je hebt vast wel al termen gehoord als het AOW gat en de Portugese staatsziekenzorg. Moet je je AOW nu wel of niet bijverzekeren, een particuliere ziektekostenverzekering afsluiten en je Nederlandse rijbewijs inleveren?

Natuurlijk gaan we het ook hebben over de fiscale aspecten zoals aangiften doen in zowel Portugal als Nederland. Wanneer ben je buitenlands kwalificerend belastingplichtige en hoe zit dat dan fiscaal. Wellicht wil je niet alleen hier komen wonen maar ook een bedrijf beginnen.

In deze workshop zullen alle praktische aspecten aan bod komen. Echter om de inhoud zoveel mogelijk af te stemmen op jou als deelnemer vragen we je jouw 3 belangrijkste vragen te noteren in het aanmeldformulier. Op deze wijze zal ik niet te lang stil staan bij zaken die voor iedereen wellicht al duidelijk zijn en meer tijd hebben voor jouw vragen!

Voor wie?

Nederlanders die willen emigreren naar Portugal
Alle leeftijden
Iedereen die hier vragen over heeft
Iedereen wil gaan leven in Portugal

Wat gaan we doen?

Het aanvragen van een NIF nummer
Inschrijven als resident
Tips en informatie over ziektekosten
Omzetten rijbewijs & invoeren auto
Heel veel praktische en fiscale tips

Wat krijg je?

Online workshop met video en powerpoint
Handout van de powerpoint na afloop
25% korting op het emigratie pakket
Eerste 15 minuten gratis privé zoom gesprek
Eenmalige vraag en antwoord sessie via mail

Overige informatie

Deze workshop emigreren naar Portugal vindt online plaats via zoom op maandag 6 maart 2023 en duurt ca. 2 1/2 uur. De workshop wordt gegeven in het Nederlands. Tijdens de workshop zal er ook voldoende ruimte zijn voor vragen over de persoonlijke situatie. Om die reden is er een limiet van 25 deelnemers.

De workshop emigreren naar Portugal richt zich uitsluitend op emigreren van Nederland naar Portugal. Hoewel er voor Belgen heel veel overlappingen zijn, zijn er ook enkele afwijkende aspecten. Als je toch wilt deelnemen als je vanuit België gaat emigreren dan ben je van harte welkom maar dien je rekening te houden met deze afwijkende zaken.

Na de workshop kan je eenmalig je vragen stellen over jouw persoonlijke situatie welke tijdens de workshop niet aan bod zijn gekomen. Dit gaat via de mail. Naderhand is nog een eenmalige 60 minuten durende privé Zoom sessie mogelijk. Dit kan tot maximaal 3 maanden na het volgen van de workshop.

workshop emigreren naar Portugal

De kosten van de workshop bedragen € 75,00. Hiervoor krijg je na de cursus ook het lesmateriaal toegestuurd, zodat je het thuis altijd kan nakijken.

Deelname geschiedt op basis van volgorde van aanmelding bij meer aanmeldingen wordt je op een reservelijst geplaatst. Je krijgt hiervan bericht. De aanmelding is pas definitief na betaling. Enkele dagen voor de workshop krijg je de zoom link toegestuurd

Aanmelden kan tot en met 28 februari 2023

Workshop emigreren naar Portugal 2023

Meld je hier aan voor de nieuwe workshop emigreren naar Portugal. De workshop vindt plaats op 6 maart 2023 van 18.00 – 20.30 uur via Zoom.

Helaas is het niet meer mogelijk om je voor de workshop in te schrijven. Wil je hulp bij emigratie naar Portugal, de handout aanschaffen samen met de video opnamen of heb je andere vragen? Stuur dan even een email naar info@portugalore.com

Workshop emigreren naar Portugal bestellen

Kun je niet online aanwezig zijn maar de workshop toch volgen? Dat kan! Bestel de online workshop hieronder. Bestel deze handouts en toegang tot de video’s met uitleg. De handouts van de beide online workshopsessies zijn een volledige naslagwerk. Je krijgt ook 30 minuten persoonlijke advies via een zoom gesprek. Dit binnen 1 maand na aanvraag van de handouts.

Workshop emigreren naar Portugal

Handout van de workshop emigreren naar Portugal. Complete handout voor uw emigratie naar Portugal vanuit Nederland. U krijgt 2 werkboeken/handsouts, linken naar video’s met opnamen van de workshops én 15 minuten gratis adviesgesprek via Zoom.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
NIF of BSN nummer
Inhoud: * Handout workshop deel 1 en deel 2 * Toegang tot opnamen deel 1 en deel 2 * 30 minuten gratis advies gesprek via Zoom
Toch het volledige emigratiepakket vul dit dan hier aan!
Prijs: 104,50 €
Voor het betalen van deze aankoop word je doorgestuurd naar het Paypal account van Bed & Breakfast Casa Traca & Portugalore, beiden behorend tot bedrijfsnaam Josephina van der Zwan (NIF: PT285718541)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

.