Advies verkoop website producten

Portugalore richt zich niet op de verkoop van website producten. Echter om het jou makkelijker te maken hebben we hieronder toch het één en ander verzameld. Het zijn slechts adviezen. Portugalore verkoopt deze producten ook niet. De verkoop vindt ten alle tijden plaats door de aanbieders zelf.

Webhosting en domeinregistratie

Hoewel de markt vol is met aanbieders voor domeinregistratie en webhosting, de providers, hebben wij een selecte keuze gemaakt voor jou. Portugalore spreekt geen voorkeur uit. Zelf werken wij graag samen met Mihosnet. Als jij door Portugalore je domeinregistratie en/of  hosting laat regelen doen we dit bij Mihosnet. Je krijgt hier een eigen account en inloggegevens zodat je altijd eigen baas blijft over jouw website. Hiernaast een aantal providers die allemaal geschikt zijn en waar jezelf kan bekijken waar jouw voorkeur naar uit gaat. Klik op de afbeelding en je komt direct bij de provider terecht.

Computers en computerbenodigdheden

Een mooie website hebben is belangrijk. Deze zelf kunnen onderhouden en aanpassen doe je natuurlijk het liefste met goede apparatuur. Hieronder hebben wij enkele bedrijven voor jou op een rijtje gezet.

Yorcom.nl

Game PC Samenstellen

 

Overige kortingen en aanbiedingen

Casa Traca korting verkoop website producten
10% korting op een verblijf. Kortingscode “Portugalore”

 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem dan even contact op