Advies verkoop website producten

Portugalore richt zich niet op de verkoop van website producten. Echter ook om het jou makkelijker te maken heb ik hieronder toch het één en ander verzameld. Het zijn slechts adviezen. Portugalore verkoopt deze producten dan ook niet. De verkoop vindt ten alle tijden plaats door de aanbieders zelf. Portugalore krijgt een klein bedrag voor het aanbrengen van u als klant. Klik op één van de onderstaande productgroepen voor het totale aanbod.

Krijgt u onderstaande banners niet in beeld mogelijk staat uw advertentie blokker aan. U kunt deze via de instellingen van uw computer eenmalig uitzetten

In deze categorie bied ik graag thema’s en plugins aan waar ik zelf tevreden over ben en die van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ik werk zelf ook met genoemde thema en plugins en kan je hierin altijd geheel vrijblijvend adviseren. Ik geef je ook graag een gratis demonstratie. Je bestelt rechtstreeks bij de leverancier en krijgt ook zelf rechtstreeks alle inloggegevens en licentiegegevens.

Avada

AVADA is een thema en builder voor WordPress websites waar je werkelijk alle kanten mee uit kan. Je koopt dit thema voor een eenmalige life time aanschafprijs van ongeveer € 65,00. Aanschaffen AVADA

White

De beste en meest effectieve anti spam plugin voor je WordPress website voor slechts € 10,00 per jaar. Aanschaffen Cleantalk

On page SEO met RankMath

Rankmath is dé SEO optimalisatie plugin voor dit moment. Het is een lichtgewicht plugin met werkelijk alle functionaliteiten die je nodig hebt om je website optimaal te kunnen optimaliseren voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Ook in de gratis versie kom je al ver. De pro versie is zeer uitgebreid en maakt veel andere extra plugins overbodig. RankMath kost ca. €70,00 per jaar (zonder content ai credits). Je kan er meerdere websites aan koppelen. Aanschaffen RankMath.

Je kan ook meeliften op mijn business account. Dit kost € 50,00 per jaar inclusief elke maand 2000 content ai credits. Als je dit wilt stuur me dan even een email.

WP Rocket caching plugin

Een goede caching is essentieel voor elke website. Verreweg de beste en meest uitgebreide cachingplugin is WP Rocket. WP Rocket is compatibel met alle bekende WordPress thema’s en builders. WP Rocket kost € 59,00 per jaar. Aanschaffen WP Rocket

Gravity Forms

De alleskunner onder de formulieren is zonder enig twijfel Gravity Forms. Deze formulieren plugin kan je koppelen met betalingssystemen, nieuwsbrieven en bestelsystemen. Alles waar gegevens voor vergaard dienen te worden kan deze plugin voor ingezet worden. Aanschaffen Gravity Forms. Gravity Forms in de basis uitvoering kost € 59,00 per jaar. Wil je ook bijvoorbeeld betalingen kunnen ontvangen en meer geavanceerdere mogelijkheden dan is dit € 159,00 per jaar. Er is ook nog een Elite account van € 259,00 per jaar dan beschik je over alle add ons en tools van deze plugin.

Je kan ook meeliften op mijn Elite account. Dit kost je slechts € 79,00 per jaar. Als je dit wilt stuur me dan even een email.

Hbook

Indien je kiest voor een reserveringssysteem voor vakantie accommodaties via je eigen website dan is Hbook een goede keuze. Je kan betalingsplatforms instellen, synchroniseren met OTA’s als booking etc en gepersonaliseerde emails versturen op vaste momenten. Naast dat je natuurlijk je gehele reserveringsadministratie erin kan onderbrengen en automatiseren. Aanschaffen Hbook plugin.

Voor het meertalig maken van websites kies ik bij voorkeur voor WPML. Deze plugin is er niet in een gratis versie maar is heel stabiel en biedt als extra dat er gratis vertaal credits bij zitten waardoor pagina’s inclusief opmaak, foto’s en teksten in één keer vertaald kunnen worden. Voor de vertalingen wordt gebruik gemaakt van een combinatie van diverse online vertaal tools. Je kan achteraf handmatig wijzigingen aanbrengen en natuurlijk kan je ook handmatig vertalen. Aanschaffen WPML

Laposta nieuwsbrieven
Laposta voor nieuwsbrieven, mailings en funnels. Nederlandstalig programma, goede en snelle service en gebruikersvriendelijk.
De digitale concierge
Een eigen app voor jouw accommodatie. Gevuld met jouw eigen informatie voor jouw gasten. Geschikt voor IOS en Android
Beds24
Beds24 is de channelmanager waar ik zelf voor mijn eigen B&B ook mee werk. Prijs-kwaliteit- functionaliteit is dit voor mij verreweg de beste!


Heb je nog hulp nodig of vragen over één van de genoemde thema, plugins of programma’s? Neem dan gerust even contact op. Ik geef je graag een geheel vrijblijvende uitleg.