Handleiding invoer auto op verhuisboedel

Invoeren auto op verhuisboedel

Een onderdeel van de emigratie naar Portugal is voor veel mensen ook het invoeren van de auto op de verhuisboedel. In deze handleiding invoer auto neem ik stapsgewijs door hoe dit in zijn werk gaat.

Handleiding invoer auto

Met behulp van deze handleiding is het mogelijk om zelf de auto in te voeren op de verhuisboedel. Deze handleiding is niet geschikt als je niet zelf de auto wilt invoeren maar dit wilt uit besteden.

Regelmatig zal ik wel tips plaatsen op mijn besloten Facebook groep waarvan je na aankoop lid kan worden.

Invoeren auto op verhuisboedel

Om een voertuig, auto in te kunnen voeren op de verhuisboedel moet aan een aantal voorwaarden zijn voldaan. Je kan natuurlijk altijd een auto invoeren maar hier wordt bedoeld invoeren met vrijstelling van de invoerrechten. Je betaalt dan alleen keuring, zegelbelastingen en vergelijkbare zaken. Totale kosten ca. € 250,00 á € 300,00

Deze handleiding invoer auto is echt bedoelt als hulpmiddel om zelf dit proces te gaan doorlopen. Je kan dit stappenplan voor invoeren auto Portugal ook gebruiken om zelf al veel benodigde documenten voor te bereiden. Als ook de nodige stappen al in kaart te brengen en voor te bereiden.

Indien je niet zelf de invoer wilt doen of je loopt hierin vast dan kan Portugalore jou in contact brengen met een tussenpersoon die de invoer van het voertuig voor jou kan doen.

  • Auto moet minimaal 6 maanden op naam staan voor emigratie
  • Je moet aantonen dat je 6 maanden voor emigratie in land van herkomst hebt gewoond
  • Invoer moet binnen 6 maanden grotendeels geregeld zijn
  • Je mag het voertuig het eerste jaar niet ontvreemden
  • Je moet fiscaal resident zijn in Portugal

Inhoud handleiding:

✔ Overzicht benodigde documenten

✔ Voorbeeld documenten

✔ Duidelijke stappenplan

✔ Inclusief linken naar officiële websites

✔ Handige tips

✔ Uitleg wat te doen en waar

Let op: Dit stappenplan voor het invoeren van de auto op de verhuisboedel dient te worden betaald met Paypal. Als je geen Paypal account hebt of die niet wilt aanmaken, stuur mij dan even een email. Ik stuur dan alle benodigde gegevens via de mail en na ontvangst van de betaling krijg je van mij de handleiding en een factuur per email toegestuurd.


Handleiding invoeren auto op de verhuisboedel

In deze handleiding krijg je stapsgewijs te zien wat je wanneer en waar moet doen en welke documenten hiervoor nodig zijn. Aan de hand van deze handleiding is het mogelijk om met geduld zelf je auto c..q voertuig op de verhuisboedel in te voeren

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Kosten: € 29,95 inclusief IVA
Prijs: 29,95 €
Na betaling ontvang je een bevestiging per mail van je bestelling. Indien je een IVA/BTW factuur wilt ontvangen geef dat dan hiernaast aan. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen de IVA factuur via de mail.
Factuur
Voor het betalen van deze aankoop word je doorgestuurd naar het Paypal account van Bed & Breakfast Casa Traca & Portugalore, beiden behorend tot bedrijfsnaam Josephina van der Zwan (NIF: PT285718541)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Disclaimer: Portugalore is niet verantwoordelijk voor het wel of niet slagen van het invoeren van een voertuig op basis van deze handleiding. Deze handleiding is slechts een hulpmiddel als je zelf dit proces wilt aangaan. Portugalore voert het invoerproces niet uit en zal dit ook niet gedurende uw eigen gestarte proces overnemen. In alle gevallen dat u het toch liever uit wilt besteden of hier hulp bij nodig heeft zal Portugalore u doorverwijzen naar adviesbureau of consultatiebureau welke u hierin verder kan begeleiden en ondersteunen.