Jij bent echt toe aan vakantie maar je hebt ook echt een nieuwe website nodig! Dit is je kans!

Casa Traca Bed and Breakfast Arganil terras

Casa Traca

Gun jezelf een korte vakantie in Centraal Portugal. Bouw samen met mij aan je website én geniet van de prachtige omgeving en dit mooie gastvrije land. Gun jezelf een werkvakantie!

Je eigen website bouwen in Portugal

Jij gaat op vakantie naar Portugal en ondertussen ga je je website bouwen met mij en maximaal 3 anderen. Kortom je eigen website bouwen in Portugal. Je leert op die manier je eigen website goed kennen. Hierdoor ben je in staat om als deze klaar is zelf content te plaatsen en te wijzigen. Tevens krijg je ook uitleg hoe je website te onderhouden.

Dagelijks werken we samen enkele uren aan jouw website zodat deze in basis klaar is als jij weer naar huis gaat. Je komt natuurlijk niet naar Portugal om alleen maar te werken. ’s Middags is er voldoende tijd voor relaxen in de hottub, naar een rivierstrandje te gaan of iets in de omgeving te gaan bezichtigen. Diner is niet inbegrepen bij de pakketprijs. Er zijn in de omgeving talloze restaurantjes waar we gezamenlijk kunnen gaan eten.

Voor wie?

Deze week is speciaal bedoelt voor startende ondernemers & particulieren die nog geen ( WordPress) website hebben. Website bouwen in Portugal is ook uitermate geschikte voor mensen die wel een website hebben in een andere omgeving dan WordPress maar willen overstappen naar een WordPress website! Tijdens de week is er veel uitleg over WordPress zodat jij de grondbeginselen goed leert kennen. Aangezien je met maximaal 3 andere deelnemers gaat bouwen aan je website is er voor iedereen voldoende tijd en aandacht.

Ik heb al een website…..

Jij hebt al een website maar je wilt deze vernieuwen of optimaliseren. Je loopt telkens tegen dezelfde knelpunten aan en weet deze maar niet goed opgelost te krijgen. Jouw website ziet er goed en mooi uit maar je klanten blijven uit. Speciaal voor jou is er de gevorderden week! Samen gaan we werken aan de technische zaken van je website. De technische- en On-page SEO zodat dat jouw website beter gevonden gaat worden in de zoekmachines. Bij het bouwen aan je website gaan we ook werken aan de conversie zodat bezoekers ook klanten worden. Tijdens deze week ben jij de enige deelnemer zodat we alle tijd en aandacht aan jouw website kunnen besteden voor het beste resultaat!

Inbegrepen

Zelf voorbereiden

Meerwerk en extra’s

7 Dagen een eigen kamer bij Bed & Breakfast Casa Traca incl. ontbijt & lunch & diner
Website (coaching) bouwen aan je website
Installatie van WordPress, SSL, thema en basis plugins, inclusief het Avada thema t.w. € 59,00
Ondersteuning bij aanschaf domeinnaam & hosting website
Koffie, thee, water en snacks gedurende de dag
1x Hottub arrangement
Ophalen bushalte Mouronho
Handleidingen
Teksten en foto’s voor op website
Basis moonboard website layout
Vliegticket(s)
Auto huren (indien gewenst, wel aanbevolen)
Diners en overige consumpties
Schrijven teksten voor AVG: privacybeleid, algemene voorwaarden, cookiebeleid
Foto’s hernoemen en verkleinen
Installeren en instellen RankMath SEO plugin
Basis SEO optimalisatie
Meerwerk op basis van uurtarief (daar waar mogelijk van te voren voorbereid)
Bijboeken extra nachten € 60,00 per nacht

Hoe werkt het?

Jij hebt gekozen om jouw vakantie te combineren met werken aan je website in Portugal. Je bent zelf verantwoordelijk voor het reserveren van vliegtickets en eventuele autohuur. Ik adviseer je om een auto te huren zodat je ook volop kan genieten van de prachtige omgeving en uitstapjes kan maken. Ik zorg dat jouw kamer voor je gereed is.

Om goed van start te kunnen gaan met het website bouwen in Portugal dienen een aantal (technische) zaken voorbereid te zijn. Uiteraard help ik je hiermee van te voren. Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd dan gaan we dat eerst doen, inclusief een hostingpakket. We gaan een website bouwen in WordPress, hier moet je hostingpakket op ingericht zijn.

We gaan je website bouwen met behulp van AVADA dit dien je van te voren aan te schaffen. Je krijgt hiervoor van mij alle informatie en de link. Voor een goede vindbaarheid van je website werken we met RankMath. Ook moet je voordat je afreist naar Portugal zorgen dat je je content klaar hebt. Denk hierbij aan je teksten, foto’s en eventueel filmpjes. Je krijgt van mij uitleg en handleidingen van te voren waar je rekening mee dient te houden.

Tevens is het handig bij een website bouwen dat je een moonboard maakt van de gewenste homepagina of landingspagina. Denk hierbij ook aan de gewenste kleuren en lettertypen die je wilt gaan gebruiken op je website. Voordat jij aankomt in Portugal zorg ik ervoor dat jouw technische basis van je nieuwe website helemaal klaar staat zodat jij direct kan beginnen met het vullen van de website met jouw eigen content! Samen gaan we jouw website bouwen!

Wat krijg je?

Je weet nu hoe het werkt en dat je in alle fases optimale ondersteuning en begeleiding krijgt. Echter wat krijg je dan? Je gaat naar huis met een heerlijk uitgerust gevoel waarin je kennis hebt gemaakt met een prachtig stukje Portugal. Daarbij ga je naar huis met een website die technisch goed is en waarbij de basis is gelegd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines als Google. Samen hebben we tijdens het website bouwen een mooie aansprekende homepagina gemaakt, minimaal 5 extra pagina’s en een blogbericht. Je hebt een contactformulier, er zijn menu’s en een footer met informatie. Ook is je website gekoppeld aan social media.

Kortom een volledig werkende website die klaar is om gevonden te worden in de zoekmachines én klanten te gaan genereren.

Wellicht echter nog belangrijker tijdens het website bouwen heb je ook geleerd hoe jouw eigen website is opgebouwd, hoe je deze kan aanpassen en hoe je deze moet onderhouden. Je krijgt ook een beknopte handleiding mee naar huis om alles nog eens rustig na te lezen.


Wat kost het?

Basis pakket website bouwen 1490,00

Je werkt in groepsverband, maximaal 4 personen, samen met mij aan je website. Jij zorgt voor de content. Ik voor het raamwerk en alle technische zaken!

Data: 26 maart 2022 – 2 april 2022

Voor overige data: neem contact op voor de mogelijkheden.

Gevorderden pakket website optimaliseren1890,00

Je werkt één op één samen met mij aan het optimaliseren van je website zodat deze beter gevonden gaat worden in de zoekmachines én meer klanten genereert!

Periode wordt in overleg met jou vastgesteld en is het gehele jaar mogelijk met uitzondering van de maand Augustus.


Waar ga je naar toe?

Website bouwen in Portugal bij B&B Casa Traca
Website bouwen in Portugal bij B&B Casa Traca
Website bouwen in Portugal bij B&B Casa Traca

Je verblijft in Bed & Breakfast Casa Traca in Centraal Portugal, in Arganil. De regio Arganil staat bekend om zijn groene natuur, bergen, rivieren met veel rivierstrandjes. Door de hoogteverschillen zijn er ook veel watervallen te vinden. Men kent er geen massatoerisme maar er is meer dan voldoende te zien en te beleven. Casa Traca heeft een aantal bezienswaardigheden en leuke uitstapjes beschreven voor haar gasten.

Er zijn vier gastenkamers waarvan 2 familiekamers. Elke deelnemer krijgt zijn/haar eigen kamer zodat je ook voldoende privacy hebt om je even terug te trekken.