Één aanspreekpunt, meerdere disciplines, meerdere vakmensen. Om een totaalpakket te kunnen aanbieden ben ik diverse samenwerkingen aan gegaan. Voor het ontwerpen van jouw branding en logo, het schrijven van teksten voor je website, beeldmateriaal als foto’s & video’s én de marketing na oplevering.

Jabberwocky contact gegevens
Gemaakt door Jabberwocky voor Bed & Breakfast Casa Traca

Drone opnamen en foto’s

Omdat beelden meer zeggen dan woorden … is er naast klassieke fotografie en video nu ook luchtbeelden met drones !

Een uitzonderlijke en originele voorstelling van uw B&B, bedrijf of evenement.
Door het inzetten van professionele camera’s en drones op elke gewenste hoogte krijgen de opnames letterlijk en figuurlijk een extra dimensie en bereik je plaatsen die tot voor kort onbereikbaar waren. Het positioneert je domein ook meteen goed met de juiste sfeer en in de omliggende omgeving.

Ook voor interieur foto- en video-opnames beschikken we over de nodige apparatuur en ervaring.
Na de opnames worden de kwalitatieve en haarscherpe beelden verwerkt naar het gewenste resultaat. Door toevoeging van audio, muziek en/of animatie zorgen wij dat jouw video een bijzondere uitstraling krijgt.

Uiteraard heb je ook de keuze om na de opnames met het ruwe materiaal zelf aan de slag te gaan voor eindmontage. Een drone-foto en/of -video reportage biedt een unieke meerwaarde van uw activiteit voor website, social media, alsook voor posters, folders en beursstanden.


Samenwerking voor Branding en Logo

Hallo,

Ik ben Jitske Goeijers en ik ben grafisch vormgeefster. Na een aantal verschillende banen te hebben gehad en onder iemand gewerkt te hebben, heb ik de keus gemaakt om voor mijzelf te starten. Het is eerlijk gezegd niet heel bewust gegaan maar ik kan wel zeggen dat ik in het ondernemerschap ben gerold. Het afgelopen 1,5 jaar heb ik dan ook heel wat ondernemers blij mogen maken met een nieuwe branding.

Wat mij voldoening geeft is dat je vanaf het allereerste moment – als er nog niks is – iets te maken en vervolgens tot een prachtig samenhangend eindresultaat te komen!’

Zo vind ik het belangrijk dat mijn klanten een branding krijgen wat niet alleen bij hun onderneming past maar ook bij hun zelf.

Naast mijn ondernemerschap, heb ik een passie voor reizen. Ik ben redelijk nieuwsgierig aangelegd. Ik vind het namelijk heel leuk om nieuwe dingen te ontdekken en nieuwe culturen te leren kennen. Daarnaast houd ik ervan om prachtige landschap foto’s te maken tijdens mijn vakantie

Jitske samenwerkingen

Samenwerking met een tekstschrijfster

Hi!

Ik ben Piya – een taalfanaat, structuurjunkie en rasperfectionist in één uit het bouwjaar ’88. Sinds 2017 kan ik deze eigenaardigheden kwijt als SEO copywriter onder de naam Tekstbureau Pluym.

Het geeft me een kick als ik andere ondernemers en organisaties kan helpen hun impact te vergroten. Ik voorzie jou dan ook met veel plezier van authentieke content waarmee je jouw doelgroep raakt, betrekt, inspireert en beweegt. Denk aan websiteteksten, zakelijke blogposts of cursusmateriaal.

Met de mooie opdrachten en met het uitwerken van mijn online training ‘Soulful contentcreatie – authentieke content zónder verkooppraat’ zijn mijn dagen snel gevuld. Maar als ik mezelf wat vrije tijd gun vul ik die het liefst met campertripjes door Zuid-Europa, strandwandelingen en het maken van muziek.

Tekstbureau-Pluym

Samenwerking SEO teksten

Ik ben Marloes Keeris van Dash of Ginger en ik ben jouw partner voor lekker leesbare teksten met een beetje pit, overgoten met Google-liefde. Als SEO copywriter help ik jou met je vindbaarheid en representatie als expert. Mijn SEO webteksten, blogs, productomschrijvingen, artikelen en andere schrijvelarij brengen jou online op stoom.

Ik ben mijn werkzame leven begonnen als biotechnicus maar de taal bleef roepen. In 2020 maakte ik dan ook de ommezwaai en werk nu fulltime in mijn eigen bedrijf. Werken met woorden is mijn passie en dit doe ik met humor en pit.

samenwerking Ginger of dash

Samenwerkingen ook voor jou:

Ben jij een logo ontwerpster, schrijf jij goede teksten of ben je een kei in off-page SEO en marketing én wil je graag je diensten uitbreiden door het aangaan van een samenwerking? Neem dan even contact met mij op dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.