Prijzen Emigratie Portugal

Emigreren is niet alleen maar leuk. Het kost ook energie, tijd én geld. Voor iedereen brengt een emigratie naar Portugal andere zaken met zich mee. Ik neem jouw zorgen omtrent een emigratie naar Portugal graag gedeeltelijk uit handen.

Er is een basis emigratiepakket welke je kan uitbreiden met extra strippenkaarten voor extra werkzaamheden. Op deze wijze kan jij jouw emigratie naar Portugal helemaal op maat laten begeleiden.

Weet je niet wat te kiezen of wat het beste past bij jouw situatie? Geen probleem vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aan.

Portugalore persoonlijk advies - prijzen emigratie Portugal

Persoonlijk advies op locatie

Het is ook mogelijk om het uitgebreide emigratiepakket te combineren met een persoonlijk face to face advies. Het extra uur begeleiding kan hiervoor ingezet worden. Dit face to face adviesgesprek vindt plaats in Arganil, bij Bed and Breakfast Casa Traca.

Indien je tevens hier een verblijf reserveert krijg je bovendien een extra uur advies gratis of kies voor een korting op het verblijf.

Door gewijzigde, aangescherpte wetgeving is het niet meer mogelijk om online NIF nummers aan te vragen tenzij de documenten én handtekeningen geautoriseerd zijn door een advocaat of notaris. Momenteel werkt Portugalore aan een samenwerking met een advocaat om hieraan tegemoet te kunnen komen.

Emigratiepakket
€ 149,50 incl. IVA
Handleiding invoer auto
€ 29,95 incl. IVA
Losse uren en/of strippenkaarten
Emigratieplanning incl. handleiding inschrijven bij Câmara, Centro de Saude, aanvragen NIF nummer en Segurança SocialStappenplanAdvies & begeleiding op maat betreffende alle praktische zaken
Handout serie webinars (beschikbaar vanaf 15 mei 2024)Voorbeeld documentenBezichtiging huizen
Toegang tot video’s workshops emigratie opgenomen in emigratieplanningOverzicht benodigde documentenBelastingaangifte Nederland & Aanvragen inkomensverklaring
Stappenplan invoeren voertuig/auto op verhuisboedelHandige tipsMee naar (zorg)instanties & instellingen & overheidsorganen
30 minuten begeleiding via zoom of email voor oa hulp bij online aanvragenOndersteuning bij Portugese belastingzaken
Inclusief toegang tot besloten Facebook groepper uur – € 49,00 inclusief IVA
kaart 5 uur – € 233,75 incl. IVA
kaart 10 uur – € 455,00 incl. IVA

De prijzen voor advies en begeleiding zijn gebaseerd op online werkzaamheden én meegaan met jou binnen de regio Arganil. Daarbuiten kan ik met je meegaan tegen kilometervergoeding én reistijd vergoeding op basis van mijn standaard uurtarief.