Begeleiding & advies vakantieverhuur Portugal


Advies en begeleiding aan startende accommodatie ondernemers in Portugal. Wil jij ook een kleinschalige vakantie accommodatie starten in Portugal. Echter weet je niet waar te beginnen, wat de regels en voorwaarden zijn dan help ik jou op weg. Dit vanuit mijn eigen ervaring als B&B eigenaresse in Portugal. Maar ook uit opgedane kennis. Op basis hiervan adviseer ik bij de start van een kleinschalige accommodatie in Portugal. Tevens begeleid ik ook mensen bij de uitoefening van een Alojamento Local. Naast algemene informatie, gebaseerd op de wet- en regelgeving, krijg je advies op maat. Speciaal voor jou uitgezocht bij de diverse instanties.

Er is ook een uitgebreid E-book waar je al heel veel in kan vinden om zelf aan de gang te gaan. Ik kan jou ook begeleiden tijdens het gehele proces tot het krijgen van de vergunning voor een alojamento local.  Tevens kan ik je ook ondersteunen en begeleiden in de eerste periode na de start van jouw alojamento local.

Binnenkort ook meer over plattelandstoerisme: Casa do Campo, agro turismo en Hotéis Rurais. Denk je hiervoor in aanmerking te komen neem dan contact op.


Advies en begeleiding Alojamento local

Het uitoefenen van een alojamento local is meer dan alleen gasten ontvangen!