Portfolio webdesign

Ben jij mijn klant?

Bij het maken, het creëren van een website is niet alleen de techniek belangrijk. Dat valt te leren door scholing en ervaring. Belangrijk is de wisselwerking tussen klant en webdesigner. Een website bouwen is meer dan een zakelijke afspraak. Het is aanvoelen en inleven in de behoeften van de klant. Ben jij mijn (toekomstige) klant?

Wil jij een website op maat gemaakt naar jouw wensen en met mijn adviezen? Is jouw website aan een nieuw jasje toe of moet deze nodig geoptimaliseerd?

  • Jij bent ZZP’er en wil jouw werkzaamheden op strakke manier promoten via een eigen website.
  • Als kleine zelfstandige wil je een mooie website om klanten te krijgen.
  • Je hebt een kleinschalige accommodatie voor vakantieverhuur en wil meer inkomsten genereren buiten de boekingssites om.
  • Jouw vrijwilligerswerk en/of stichting heeft een website nodig om meer aandacht te vestigen op het goede doel.
  • Als particulier wil je jezelf of je hobby en andere bezigheden delen met de ‘wereld’ middels bloggen.
  • Je hebt alleen of samen met één of meerdere partners een middelgroot bedrijf en hebt een (nieuwe) website of webshop nodig.

Herken je je hierin, ben jij op zoek naar die wisselwerking met korte communicatielijnen. Vul dan het contactformulier in.

Portfolio: websites waar ik trots op ben

Klik op de foto/tekst om naar de betreffende website te gaan.

Niet alle websites blijven na het maken en/of optimaliseren daarna ook bij mij in onderhoud. Veelal pakken klanten dit weer op. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een onderhouds- en supportcontract af te sluiten. Gun jezelf en je bedrijf een goed werkende website die ook goed blijft werken. Deze portfolio is slechts een impressie van de mogelijkheden. Het geeft een beeld van het verschil in gebruik van thema’s en op maat gemaakte templates.  Echter ook van de mogelijkheden in werkzaamheden: van het bouwen van een geheel nieuwe website tot ondersteuning bij technische zaken. Als ook toevoegen van nieuwe items als een channelmanager of het meertalig maken van de website.

Wilt u ook een overzichtelijke website. Een website die je na instructie zelf kan onderhouden. Staan er in mijn portfolio websites die u aanspreken. Neem dan contact op via het contactformulier