Portfolio webdesign

Hieronder mijn portfolio van gemaakte en ook geoptimaliseerde website’s. Alles geheel naar wens en behoeften van mijn klanten, de eigenaren van de websites.

Ben jij mijn klant?

Bij het maken, het creëren van een website is niet alleen de techniek belangrijk. Dat valt te leren door scholing en ervaring. Belangrijk is de wisselwerking tussen klant en webdesigner. Een website bouwen is meer dan een zakelijke afspraak. Het is aanvoelen en inleven in de behoeften van de klant. Ben jij mijn (toekomstige) klant?

Wil jij een website op maat gemaakt naar jouw wensen en met mijn adviezen? Is jouw website aan een nieuw jasje toe of moet deze nodig geoptimaliseerd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

  • Jij bent ZZP’er en wil jouw werkzaamheden op strakke manier promoten via een eigen website.
  • Als kleine zelfstandige wil je een mooie website om klanten te krijgen.
  • Je hebt een kleinschalige accommodatie voor vakantieverhuur en wil meer inkomsten genereren buiten de boekingssites om.
  • Jouw vrijwilligerswerk en/of stichting heeft een website nodig om meer aandacht te vestigen op het goede doel.
  • Als particulier wil je jezelf of je hobby en andere bezigheden delen met de ‘wereld’ middels bloggen.

Herken je je hierin, ben jij op zoek naar die wisselwerking met korte communicatielijnen. Vul dan het contactformulier in.

Portfolio overzicht

Klik op de foto/tekst om naar de betreffende website te gaan.

Niet alle websites blijven na het maken en/of optimaliseren daarna ook bij mij in onderhoud. Veelal pakken klanten dit weer op. Natuurlijk is het altijd mogelijk om een onderhouds- en supportcontract af te sluiten. Gun jezelf en je bedrijf een goed werkende website die ook goed blijft werken. In deze portfolio zijn lang niet alle door mij gemaakte of onderhanden websites opgenomen. Het is een doorsnee van de mogelijkheden.

Wilt u ook een overzichtelijke website. Een website die je na instructie zelf kan onderhouden. Staan er in mijn portfolio websites die u aanspreken. Neem dan contact op via het contactformulier