Over Barucha in Portugal

Wat of wie is Barucha? Niemand gaat naar Portugal om daar in ruzies te belanden. Ruzies over zakelijke belangen, over samenwerking, over het omgaan met gezamenlijke middelen of over de koers die je wilt gaan met jouw onderneming. Toch is dat soms waar je in terecht komt. Het kost je bakken energie en ook de lol gaat overal vanaf. Dat wil dan ook niemand en zeker niet in het buitenland.

Ik help jullie daar dan ook graag bij en ben ook bereid om daarvoor naar Portugal te reizen.

Voor wie

Voor iedereen die er zelf en met de andere betrokken partijen even niet meer uitkomt. Echter de vervelende energievretende situatie wel wil oplossen en daarbij ook open staat voor het inslaan van nieuwe wegen.

Wie is Elaine Toes

Elaine Toes BaruchaMijn naam is Elaine Toes. Sinds meer dan twee decennia werk ik in ingewikkelde situaties samen. Ik heb als werknemer, als directeur, als voorzitter in de medezeggenschap (zorg) en ook als toezichthouder veel lastige situaties om kunnen buigen naar een positieve nieuwe situatie. Sinds 2018 ben ik zakelijk mediator. Ik heb een erkende opleiding gevolgd en kan, zowel in Nederland als ook in Portugal, helpen om lastige conflictsituaties om te buigen naar helderheid en oplossingen. Het mooie van mediation is dat partijen die oplossingen zelf aandragen.

 

Meer over Elaine Toes op linkedin

Elaine Toes brengt maatschappelijke organisaties en individuen in ontwikkeling. Zij heeft een brede belangstelling (maatschappelijk domein en techniek). Elaine werkt vanuit haar ervaring als leidinggevende, onderzoeker, voorzitter en toezichthouder in onderwijs, zorg en andere maatschappelijke organisaties. Elaine werkt resultaatgericht, katalyseert en begeleidt professionals en ook particulieren vanuit hun zone van naaste ontwikkeling. Daarbij verbindt zij primaire en bedrijfskundige processen op een adequate manier.

Specialisaties:

  • Intergraal management
  • Governance maatschappelijke organisaties
  • Werving & selectie, organisatieontwikkeling en HRM
  • Verbinding onderwijs, onderzoek en werkveld

Informatie

De mediation(gesprekken) zijn in het Nederlands. Mijn onderneming heet Barucha.

Zie voor meer informatie de pagina op LinkedIn  en de website  (vanaf tweede helft zomer 2019 gereed).

Vraag gerust eerst vrijblijvend Informatie aan via mediation@barucha.nl

 

Ik help jullie om (weer) goed met elkaar in gesprek te gaan. Gun jezelf een constructieve toekomst!