Portugalore | meer in Portugal

Portugalore betekent letterlijk zoveel als “meer over Portugal”. Daarom wil Portugalore meer zijn dan alleen een website voor de website diensten van Portugalore. Alsmede de advies en begeleiding die Portugalore aanbiedt.  Deze website fungeert tevens als platform voor kleinschalige ondernemers op uiteenlopende gebieden. Dit platform-gedeelte van de website biedt daarom aan (beginnende) zelfstandigen de mogelijkheid om hun diensten te profileren. Vaak is het niet meteen mogelijk om een eigen website te hebben. Portugalore biedt derhalve hier dan ook een mogelijkheid om met een directe link naar je eigen pagina je diensten aan te bieden.

Op deze manier hoopt Portugalore een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van kleine zelfstandige in Portugal. Door deze kleinschalige begeleiding kosteloos beschikbaar te stellen willen wij iets terug geven aan Portugal. Er zijn geen mitsen en maren. Geen voorwaarden aan verbonden behalve dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen teksten en ook je foto’s. Portugalore is dan ook op geen enkele manier aansprakelijk voor de geboden diensten van derden.

Via het aanmeldformulier kunnen kleine zelfstandigen en anderen hun diensten aanbieden. Portugalore plaatst deze op de website. Alleen juiste en volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Meer over Portugal Mont'Alto

Meer in Portugal

Ondernemers op de kaart

Het privacybeleid vind je hier

NOTE: Deze service is bij gebrek aan belangstelling (tijdelijk) gestopt. Mocht u dit lezen en hier wel behoefte aan hebben neem dan contact met ons op. Wij willen dit graag heroverwegen.