Wat is website coaching? Jij wilt graag een eigen website. Je hebt hier terecht uitgesproken ideeën over en weet precies wat je wilt. Daarbij wil je het vooral ook zelf doen. Op deze manier wil je ook meer feeling krijgen met je eigen website. Vertrouwen opbouwen om in de toekomst wijzigingen aan te brengen. Bovenal wil jezelf jouw droom creëren en daar hoort een mooie en goede website ook bij. Echter je bent niet voldoende vertrouwd met het maken van een website. Het ontbreekt je aan voldoende vaardigheden en kennis om vanaf niets een mooie en goed vindbare website te realiseren.

persoonlijke begeleiding

Nu komt dan coaching om de hoek kijken. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen vooraf bepaald. Het doel van coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit en professionele bekwaamheid van de gecoachte. (bron: Wikipedia)

Is website coaching iets voor mij?

Ben jij iemand die graag de regie in eigen hand wil houden? Zelf spelen met kleuren en lettertypen net zolang tot het in overeenstemming is met de sfeer die je voor ogen hebt. Je wilt weten hoe een website is opgebouwd. Daarmee ook meer zekerheid en zelfvertrouwen krijgen om na de coaching zelfstandig aan de slag te kunnen. Vooral wil je niet afhankelijk zijn van je webdesigner. Nu niet maar ook niet in de toekomst. Direct beschikken over alle toegangscodes en licenties juist omdat je alles in eigen beheer hebt. Spreekt dit je aan dan is website coaching wellicht iets voor jou.
Bouwstenen website coaching stappenplan

 

Bij website coaching bouw jezelf aan je website en schakel je alleen dan hulp in als het nodig is!

Website coaching alleen voor nieuwe websites?

Nee dit is niet alleen voor nieuwe websites maar ook als jij je website compleet in een nieuw jasje wilt steken. Heb je na jaren genoeg van je website en wil je deze een nieuwe frisse uitstraling geven. Ook dan is dit traject voor jou geschikt. Wil je een nieuw thema installeren en deze helemaal opnieuw inrichten. Een andere indeling van je menu en pagina’s? Ook voor het in een nieuw jasje steken van je website maken we een stappenplan. Hierin komen jouw wensen te staan en wat er nodig is om deze te realiseren. vervolgens kan jij bepalen wat je zelf kan en gaat doen en welke je modules je wilt afnemen bij Portugalore.

Jij en je coach

Hoe gaat dit nu in de praktijk? We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uiteraard jouw wensen ten aanzien van de te realiseren website. Echter ook gaan we het hebben over wat je wel en niet zelf kan en wil doen. In dit gesprek vertel ik je ook meer over het traject en hoe de coaching werkt. Op basis van dit intake gesprek maak ik een stappenplan voor de gehele coaching. Dit stappenplan is de leidraad, de rode draad, gedurende het gehele coaching traject. Het stappenplan is een document waar je op kan terugvallen. Tevens ook de leidraad hoe te werk te gaan.

Het gehele traject is opgebouwd uit modules. In het stappenplan zijn ook de modules opgenomen die bij elke stap mogelijk zijn. Samen met jou kan ik als jouw persoonlijke coach bekijken welke modules je kan afnemen. Je bent vrij in je keuze van de modules. Net als je ook vrij bent in het aantal modules wat je kiest. Er zijn echter 3 modules wel verplicht af te nemen in dit website coaching traject. In de tabel hieronder zie je precies welke deze zijn en wat de kosten hiervan zijn.

Naast het stappenplan krijg je ook een aantal handleidingen. Deze handleidingen geven je houvast over het plaatsen van foto’s, het schrijven van teksten en de opbouw van je toekomstige website. Website coaching de nieuwe manier van zelf een website maken voor de zelfstandige ondernemer.

Vraag en antwoord

Is deze manier van mijn nieuwe website maken ook geschikt als ik alle modules kies? Nee, in dat geval kan je beter kiezen voor een starter- of uitgebreide website.

Wat is het verschil tussen coaching en onderhoud en support? Website coaching is alleen voor het maken van een nieuwe website. Alsook voor het compleet veranderen van een bestaande website. Onderhoud en support neem je af voor een bestaande website. Waarbij de website geheel up-to-date blijft en je ondersteuning krijgt bij vragen inzake wijzigingen aan je website.

Is website coaching geschikt bij eenmalig support? Ja dan is dit een goede optie voor jou. Je kan dan kiezen voor de extra module of module 17. De verplichte modules hoef je in dat geval niet af te nemen. Je betaalt dus echt alleen de werkelijk afgenomen tijd.

Hoe weet ik hoeveel tijd en/of modules ik nog over heb? Via een persoonlijk Trello bord kan je precies zien hoeveel tijd er besteed is van een module. Je kan daar ook rechtstreeks aanvullende vragen stellen. Hier staat alles omtrent de coaching overzichtelijk bij elkaar. Alleen jij én ik hebben toegang tot jouw Trello bord.

Kies je modules

Het is lastig om van te voren precies te beslissen welke modules je wel of juist niet nodig hebt. Om die reden worden de afgenomen modules pas achteraf in rekening gebracht. De uitzondering hierop is de eerste module, het stappenplan. Als er tijdens het bouwen van je website dingen niet duidelijk zijn dan bekijken we samen of het nodig is hiervoor alsnog een module te nemen. Dit is niet altijd nodig, soms is het voldoende dat er even met je meegekeken wordt om je weer verder op weg te helpen.

Vraag website coaching aan

Geef hieronder een korte beschrijving van je wensen,het soort website en je vaardigheden.

Kies hier uit de enkelvoudige modules. Als je het nog niet (zeker) weet laat het dan open. Je kan later altijd nog aanvullen.

Kies hier uit de meervoudige modules. Je kan dit altijd later nog aanvullen

Module 3Module 10Module 11Module 14Module 15Module 16Module 17

Vermeld hieronder wat je nog meer kwijt wilt of wilt vragen

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid

Wil je eerst nog meer hierover weten. Wil je weten of website coaching werkelijk geschikt is voor jou? Neem dan contact op met Portugalore