Webdesign & SEO- en Conversie optimalisatie & Onderhoud

Een website is jouw etalage, jouw visitekaartje. Niet alleen het webdesign maar ook de techniek en SEO optimalisatie zijn hierbij van belang. De eerste indruk moet derhalve goed zijn waardoor mensen verder willen kijken op jouw website. Niet alleen verder kijken maar ook jouw producten of diensten afnemen. Jouw aanbod kan nog zo goed zijn maar als deze niet direct zichtbaar is en goed geëtaleerd dan vindt men dit niet. Dit wil ik graag samen met jou realiseren. Samen alle bouwstenen opbouwen tot een mooie etalage waar mensen graag komen, verblijven én actie ondernemen! Een goed vindbare website die leidt tot conversie!

Portugalore webdesign en coaching

Brainstormen en overleggen, flexibele werktijden en korte communicatielijntjes zijn enkele kernwoorden die essentieel zijn binnen Portugalore. Als webdesigner denk ik actief met jou mee en geef ook advies om tot het beste eindresultaat te komen. Het beste eindresultaat is een mooi geëtaleerde maar ook goed vindbare website. Een website die bij jou en jouw bedrijf past. Een eindresultaat dat wij in een gezamenlijk proces bereiken waarbij je kan kiezen uit diverse opties. Portugalore maakt jouw website geheel naar jouw wensen of je kiest voor website coaching waarbij je veel zelf doet. Hoe jouw website ook tot stand zal komen, samenwerking met jou staat voorop. Tijdens het hele proces is er dan ook veelvuldig contact met elkaar.

Portugalore voor jou

Waar je ook voor kiest de via Portugalore gemaakte websites zijn altijd gemaakt via het CMS, content management system, WordPress. Hoewel ik het als heel inspirerend en motiverend ervaar om voor allerlei vakgebieden websites te mogen maken heb ik ook een specialisatie. Mijn specialisatie is websites voor (kleinschalige) vakantie | accommodatie verhuur. Beschikbaarheids- en boekingssystemen als ook channelmanagers maken vaak ook deel uit van deze websites.