Bij ons in de Alentejo

Plaats: diverse
Regio: Alentejo
Link: www.alentejo-portugal.com

Bij ons in de Alentejo

De Alentejo is het zuid-centrale gebied van Portugal. Wilt u ook graag eens de rustieke, rustgevende en historische sfeer van deze streek proeven, dan vindt u hier vast een geschikte vakantiebestemming bij landgenoten.


As duas oliveiras

Plaats: São Luís
Regio: Alentejo
Link: www.pamswebdesign.com/Oliva.htm

Casita Oliva

Vakantiehuisje te huur in São Luís, Alentejo, Portugal. Heerlijk rustige omgeving, ca. 150/200km van zowel Lissabon als Faro. Slechts 15 min. van de kust. Zeer geschikt voor liefhebbers van wandelen, paardrijden, surfen etc. Huisdieren zijn welkom.


Monte Vale Pereiro

Plaats: Cercal
Regio: Alentejo
Link: www.montevalepereiro.com

Monte Vale Pereiro

Monte Vale Pereiro vakantiehuizen Portugal is gelegen in de zonovergoten Alentejo, nabij zee en strand. Rust, natuur en ruimte, discover the Alentejo!


No Campo

Plaats: Santa Margarida da Serra
Regio: Alentejo
Link: www.nocampo.com

No Campo

Een landelijk gelegen huisje in het natuurgebied van de Costa Azul in de Alentejo, zitten onder de kurkeiken, uitkijken op de olijfgaard of ontbijten onder de druivenranken.


Quinta Cunte

Plaats: São Luís
Regio: Alentejo
Link: www.pamswebdesign.com/QuintaCunte.htm

Quinta Cunte

In São Luís in de Alentejo van Portugal ligt onze gerenoveerde “Quinta” met privé-zwembad. Ons gastenverblijf van 60m2 (4/5 pers.) willen wij graag, tijdens periodes van onze afwezigheid, verhuren. Heerlijk rustige omgeving, ca. 150/200km van zowel Lissabon als Faro en slechts 15 min. van kust.


Vila Valmonte

Plaats: Ferreira do Alentejo
Regio: Alentejo
Link: www.vilavalmonte.eu

Vila Valmonte

Naast het verhuur van ons zonnige nieuwe privevakantiehuis Vila Valmonte organiseren wij voor de wandelliefhebbers prachtige wandelingen door de Alentejaanse natuur in het zuiden van Portugal. Bezoek aan verschillende wijnhuizen met proeverij en rondleiding. Excursie naar modern melkveebedrijf. We geven workshops, schilderen met schilderes Ana Chalaca en werken met zijde en wol.