Voordat ik daadwerkelijk voor je aan de gang ga krijg je altijd een offerte op basis van mijn prijzen advies. Indien u Portugalore inschakelt voor advieswerkzaamheden aangaande het starten van een Alojamento Local in Portugal. Dan krijgt uw nieuwe accommodatie tevens een jaar lang ook een uitgebreide vermelding met linkvermelding met 50% korting op de website Rondreizen Portugal.

Vermelding Rondreizen Portugal

Het betreft hier een uitgebreide vermelding met ook de linkvermelding ter waarde van € 35 per jaar. Uw accommodatie wordt met foto, korte beschrijving én ook een link naar de website vermeld op de accommodatie pagina. Tevens wordt uw accommodatie ook getoond op de landkaart en krijgt u ook een link op de overzichtspagina.

Deze aanbieding geldt ook als u ons inschakelt als uw ogen in Portugal voor de aankoop van uw droomhuis. Indien dit droomhuis meteen of in een later stadium ook gaat dienen als een Alojamento Local kunt u alsnog gebruiken maken van dit aanbod. Dit aanbod dient uiterlijk 2 jaar na de verrichtte diensten geactiveerd te worden. In de onderstaande tabel vindt je alle prijzen advies terug. Zijn er onduidelijkheden of wil je een offerte aanvragen neem dan contact op

Standaard uurtarief
€ 20 per uur
Advies & begeleiding inzake starten Alojamento Local
 
Advies & begeleiding uitoefenen Alojamento Local
 
Advies & begeleiding bij emigratie naar Portugal
 
Alle werkzaamheden als virtueel assistente
 
 
 
 
Overige tarieven
Uurloon € 20,00 tenzij anders vermeld
Bezichtigen van jouw droomhuis (inclusief reistijd): € 20 p/u
 
Kilometervergoeding: € 0,25 p/km
(eerste 30 kilometer gratis)
 
E-book Alojamento Local: € 27,50
incl. 30 minuten advies
 
Losse privacy- en cookieverklaring € 25,00 op maat
 
Verplichte informatiemap Alojamento Local in 4 talen € 75,00