Prijzen advies en begeleiding

Voordat ik daadwerkelijk voor je aan de gang ga krijg je altijd een offerte op basis van mijn prijzen advies. Voorafgaand aan advies & begeleiding vindt er altijd een (telefonisch) intake gesprek plaats. Dit gesprek is gratis.
In de onderstaande tabel vindt je alle prijzen advies terug. Zijn er onduidelijkheden of wil je een offerte aanvragen neem dan contact op

Advies & Begeleiding
€ 35 per uur
Advies & begeleiding inzake starten Alojamento Local
 
Advies & begeleiding uitoefenen Alojamento Local
 
Advies & begeleiding bij emigratie naar Portugal
 
Bezichtigen van jouw droomhuis (inclusief reistijd/excl. km.verg)
 
 
Online professional
€ 35 per uur
Administratieve handelingen Alojamento Local
 
Administratieve handelingen emigratie
 
Ondersteuning bij belastingzaken
 
Webmaster
 
Overige werkzaamheden

Vermelding Rondreizen Portugal

Prijzen advies Rondreizen PortugalIndien u Portugalore inschakelt voor advieswerkzaamheden aangaande het starten van een Alojamento Local in Portugal. Dan krijgt uw nieuwe accommodatie tevens een jaar lang ook een uitgebreide vermelding met linkvermelding op de website Rondreizen Portugal.

Het betreft hier een uitgebreide vermelding met ook de linkvermelding ter waarde van € 35 per jaar. Uw accommodatie wordt met foto, korte beschrijving én ook een link naar de website vermeld op de accommodatie pagina. Tevens wordt uw accommodatie ook getoond op de landkaart en krijgt u ook een link op de overzichtspagina.

Deze aanbieding geldt ook als u ons inschakelt als uw ogen in Portugal voor de aankoop van uw droomhuis. Indien dit droomhuis meteen of in een later stadium ook gaat dienen als een Alojamento Local kunt u alsnog gebruiken maken van dit aanbod. Dit aanbod dient uiterlijk 1 jaar na de verrichtte diensten geactiveerd te worden.