Webdesign & Optimalisatie & Onderhoud en support

door Portugalore

Portugalore webdesign

Bij Portugalore kan je terecht voor al je maatwerk op het gebied van maken en tevens ook onderhouden van een website. Ik maak websites door gebruik te maken van een content management system, in dit geval WordPress. Daarbij heb ik mij tevens gespecialiseerd in websites voor (kleinschalige) vakantie | accommodatie verhuur. Beschikbaarheids- en boekingssystemen als ook channelmanagers maken meestal deel uit van deze website’s.

Brainstormen met de klant om samen tot een mooi eindproduct te komen. Korte lijnen en ook snel reageren. Flexibele werktijden en ook dagen. Ben jij die (startende) ondernemer, zzp’er of (vrijwilligers)organisatie op zoek naar een website. Voel jij je aangesproken en welkom op deze website. Neem dan contact op middels het contactformulier.  Een website is een product waarbij designer en klant nauw samenwerken om tot een mooi eindresultaat te komen. Een proces waarbij de klant zoveel mogelijk bij het hele proces betrokken wordt.

Portugalore is dan ook meer dan alleen een bureau voor webdesign. Er wordt ook actief met jou meegedacht en geadviseerd. Samenwerking met de klant staat voorop. Tijdens het hele proces is er dan ook veelvuldig contact met elkaar. Wat Portugalore allemaal en nog meer voor jouw kan betekenen vind je op de pagina Werkzaamheden websites