Webdesign & Webdevelopment

Bij Portugalore kan je terecht voor al je maatwerk op het gebied van maken en tevens ook onderhouden van een website. Ik maak websites door gebruik te maken van een content management system, in dit geval WordPress. Daarbij heb ik mij tevens gespecialiseerd in websites voor (kleinschalige) vakantie | accommodatie verhuur. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van beschikbaarheids- en boekingssystemen en ook van channelmanagers. Echter ook andere beroepsgroepen en organisaties behoren tot mijn klantenkring.  Een website wordt gemaakt in nauw overleg met de klant. Waarbij de klant zoveel mogelijk bij het hele proces betrokken wordt. Als klant lever je zelf de foto’s en tevens ook de teksten aan. Waar nodig zal ik teksten herschrijven voor een goede vindbaarheid en ook leesbaarheid in de zoekmachines.

Als virtual assistent, uw virtuele assistente, is het tevens mogelijk dat ik uw website onderhoud en bijhoud. Dit middels het uitvoeren van updates, het plaatsen van blogs en het optimaliseren voor SEO van uw eigen geschreven blogs. Tevens alle andere voorkomende werkzaamheden aangaande uw website en eventueel social media die u graag uit handen wilt geven.

Portugalore is dan ook meer dan alleen een bureau voor webdesign. Er wordt ook actief met u meegedacht en geadviseerd. Samenwerking met de klant staat voorop. Tijdens het hele proces is er dan ook veelvuldig contact met elkaar. 

Wat doet Portugalore op het gebied van uw website

Maken website

Ontwerp & ontwikkeling (basis) website

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Backup service

Ranking optimalisatie en ook

Snelheidoptimalisatie

Koppelen aan social media en google

Installeren SSL certificaat

Onderhoud website

Onderhoud website

Optimaliseren website

Toevoegen en instellen van channelmanager

Toevoegen en instellen kalender

Opstellen privacyverklaring

Instellen cookiebeleid maar ook

Restylen bestaande website

en ook nog meer

Persoonlijke benadering en

Nauw overleg en

Nazorg na oplevering en

Handleiding ‘zelfstandig verder’

Website laten maken, updaten en/of onderhoud voor accommodatie in Portugal: tevens ook gratis uitgebreide vermelding op de website Rondreizen Portugal