Regelmatig zal Portugalore een nieuwe webinar verzorgen. Aanmelden voor de eerst volgende online bijeenkomst kan hier. De Webinars geef ik via Zoom  of via Google meet  en je krijgt hier de dag van te voren de link voor toegestuurd.

De online trainingen neem ik op zodat ik deze later hier op de website kan plaatsen. Op die manier hebben meer mensen hier nog iets aan. Alle deelnemers krijgen de link uiteraard toegestuurd maar krijgen ook de gehele training in een handout na afloop toegestuurd. Eventueel aangevuld met antwoorden op vragen die tijdens de training naar voren zijn gekomen. 

Webinar Help ik wil een website maken

Het eerste webinar staat geheel in het teken van je eigen website maken in WordPress. Hierbij starten we aan het begin, bij het kiezen van een domeinnaam. We eindigen dat de basis van jouw website klaar is om online gezet te worden. Het is noodzakelijk dat je een website wilt maken in WordPress.

Onderwerpen website maken WordPress

Domeinnaam en registratie

Waarvoor een hosting provider

Thema & plugins

Teksten & foto’s

Opbouw van WordPress dashboard

AVG & SEO

Helaas deze webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Vraag hieronder de hand-out aan.

Wil je graag eerst nog wat meer weten dan kan je contact opnemen voor een korte toelichting. Komt de datum je niet uit geef dit dan aan op het aanmeldingsformulier. In overleg kunnen we kijken naar een alternatieve datum.


Webinar “Help ik wil een WordPress website” 

Vraag hier de hand-out aan van de eerste webinar en/of kijk deze terug op youtube.