Door derden aangeboden diensten:

Hieronder volgt een opsomming van diensten aangeboden door derden. Na een korte introductie kunt u via de “lees meer” knop naar de betreffende dienst voor informatie en contactgegevens. Portagalore is op generlei wijze aansprakelijk voor de aangeboden diensten.

Sarah de Vocht – Taallessen |Vertaalwerk

Ik ben vanuit België naar Portugal gekomen toen ik 6 was. Ik herinner me nog goed hoe het is om een nieuw land en een nieuwe taal te adopteren. Daarom wil ik je graag helpen om je leven te (her)organiseren in het prachtige Portugal, net zoals ik dat voor mekaar gekregen heb.

Ik heb 30 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, dus Portugees is mijn moedertaal geworden. Maar door mijn band met mijn Belgische familie spreek ik ook vlot Nederlands (met een Vlaams accentje). En Engels ook, door de vele internationale contacten in de streek. Dus contacteer me gerust in een van deze 3 talen.

Door mijn studies, werkervaring en twee kinderen, ken ik Tábua en omstreken als geen ander, maar ook het Portugese systeem. Dus ik kan je doeltreffend helpen om je verhuis en verblijf vlotjes te regelen. lees meer