Camping & bungalows Ponte das Três Entradas te koop

camping ponte das tres entradas

Na 9 jaar campingleven in Portugal wil ik dat verruilen voor het Portugese leven, of ook wel het Mediterrane leven genoemd. Daarom staat camping & bungalows Ponte das Três Entradas te koop. Omdat ik nieuwe wegen wil inslaan en omdat ik hoop dat er iemand is die de camping wil voortzetten, een vernieuwingsslag kan maken en die de uitdaging aandurft om het roer om te gooien. Het camping leven wordt getypeerd door vrijheid, lekker buiten bezig zijn, leuke mensen ontmoeten, teleurstellingen incasseren en verrassingen  verwelkomen. Geen planning van uur tot uur, maar wel altijd zorgen dat alles er goed uitziet. En dat op een prachtige plek!

De camping

De camping bestaat uit 3 gedeeltes, waardoor je op elk plekje het idee hebt dat je op een kleine camping staat. Het totale oppervlak is 1,8 hectare. Gras, olijfbomen, kersenbomen, schaduw gevende bomen in de zomer. Naast de kampeerplekken, ongeveer 75,  zijn er 3 bungalows, 3 appartementen en in de zomer ook een ingerichte TIPI-tent voor de verhuur.

Na overname van de camping in 2010 hebben we het bezoekersaantal flink weten te verhogen door in zee te gaan met ACSI, het aanbieden van kortingen in het voor-en najaar voor camperaars, caravans. De bungalows en appartementen worden ook verhuurd via  booking.com.

Elk jaar zijn er her en der verbeteringen  doorgevoerd en het onderhoud is continu een punt van aandacht. Inmiddels heb ik een aardig netwerk van mensen die je voor diverse klussen kan bellen!

De camping heeft alle voorzieningen, basic, maar het voldoet aan alle eisen. Er zijn 2 toiletgebouwen. Het gebouw dat het gehele jaar open is, is in 2017 opgeknapt. Het andere gebouw, dat alleen in het hoogseizoen open is, kan nog wat aanpassingen gebruiken. Er is een bar met terras en alles ligt aan de rivier de Alva waar in gezwommen kan worden. Op de camping is ook een klein zwembad en een sportveld. De cozinha, een gemeenschappelijke ruimte waar je kan BBQ-en is voor veel Portugezen een reden om elk jaar terug te komen.

campismo ponte das 3 entradas camping ponte das 3 entradas bungalows en appartementen ponte das 3 entradas

De ligging

De camping ligt op het kruispunt van 2 natuurgebieden, de Serra da Estrela met als hoogste punt de Torre. Hier kan in de winter geskied worden. Er zijn prachtige, gemarkeerde wandelingen, maar je kunt er ook met een gids op uit trekken. De Serra do Açor aan de andere kant is het leistenen gebied, met als toeristisch hoogtepunt het leistenen dorpje Piodão. Overal zijn leuke rivierstrandjes te vinden.

Op de camping is woonruimte voor de eigenaar, een appartement  met een ruime, geisoleerde woonkamer met houtkachel en centrale verwarming. In het andere deel zijn 2 slaapkamers, een eetkamer, doucheruimte en keuken (moet opgeknapt worden). In het dorpje Ponte das Três Entradas is een goed voorziene mini supermarkt, een restaurant met streekgerechten en een restaurant met wat luxere gerechten.

De studentenstad Coimbra ligt op 1 uur rijden, de steden Lissabon en Porto (beiden met luchthaven)  respectievelijk op 3 en 2 uur rijden. De dichtstbijzijnde stad is Oliveira do Hospital, met ziekenhuis, diverse supermarkten, het gemeentehuis en leuke restaurantjes.

camping    bungalows   zwembad ponte das 3 entradas

Overige informatie

De bezoekerscijfers zijn alle jaren bijgehouden en inzichtelijk. Momenteel is 65% van de bezoekers Portugees, en 30% Europees (voornamelijk Nederlans, Engels, Frans en Duits) en dan nog 5% divers. De boekhouding wordt gedaan door een extern, geregistreerd bureau en voor serieuze belangstellenden inzichtelijk.

De camping bestaat in 2019 35 jaar!

Verkoopprijs € 350.000 k.k. (3,5%), heeft een licentie die onlangs opnieuw geëvalueerd is en goedgekeurd, dit gebeurt elke 5 jaar.Het is een  bedrijf (BV), dus ook andere constructies zijn bespreekbaar, bijvoorbeeld het kopen van een aandeel en gezamenlijk het bedrijf runnen.

Meer informatie bij de makelaar of de eigenaar, Karin Hulsman.

Direct contact met makelaar                     Direct contact met eigenaar

Portugalore plaats uitsluitend accommodaties waar persoonlijk contact mee geweest is of nog is. U kunt hierover contact met ons opnemen indien u dat wenst: contact opnemen met Portugalore.

rio alva ponte das tres entradas

Meer informatie over Portugalore   Accommodatie aanmelden voor verkoop