Te koop – accommodaties in Portugal

Regelmatig komen er om uiteenlopende redenen accommodaties te koop in Portugal. De redenen zijn allemaal uniek als ook de accommodaties. Echter één ding hebben zij gemeen: het zijn kleinschalige accommodaties in Portugal.

Portugalore werkt veelal samen met kleinschalige accommodaties in Portugal. Daarom hebben wij besloten om ons platform functie te gaan uitbreiden. Deze accommodaties kunnen een plekje krijgen op deze website. Deze accommodaties staan vaak onnodig lang te koop. Echter zijn ze vaak nog volop in bedrijf terwijl de eigenaren willen of moeten stoppen. Wil jij graag een kleinschalige accommodatie gaan runnen. Echter weet je niet wat er allemaal bij komt kijken en wil je hier advies over? Neem dan contact op met Portugalore voor advies & begeleiding

Wil jij jouw accommodatie te koop aanbieden? Dan kan je de achterliggende pagina’s als platform gebruiken. Portugalore is heel nadrukkelijk geen makelaar en/of bemiddelt niet bij de aankoop c.q. verkoop. Portugalore biedt slechts een etalage waarin jij jouw accommodatie kan etaleren voor verkoop. Hiervoor krijg je een eigen pagina op de website van Portugalore. Waar je een tekst kan plaatsen met foto’s en tevens ook een link naar keuze. Zo kan je kiezen om direct door te linken naar je makelaar of men neemt direct contact met jou op. De keuze is aan jou., beiden mag natuurlijk ook.

Overzicht te koop staande accommodaties

Klik op de foto om naar de uitgebreide informatie te gaan van de accommodatie.

Momenteel staan er geen accommodaties te koop via Portugalore. Camping Pontedas3Entradas is verkocht!

Jouw te koop staande accommodatie hier ook etaleren? Dat kan stuur ons een mail of neem contact op via onderstaand contactformulier en vraag naar de voorwaarden.


De kosten voor plaatsing zijn € 10 per maand of € 50 voor een half jaar

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met ons privacybeleid